Veerle Sloof | Sjo en Marlies
1672
post-template-default,single,single-post,postid-1672,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.4,vertical_menu_enabled,paspartu_enabled,menu-animation-line-through,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

Sjo en Marlies

Maandag 18 mei,

Aan de achterkant van het woonzorgcomplex Huis op de Waard van zorgaanbieder Marente kom ik een wel heel aandoenlijk tafereel tegen.

Met het raam aan de bovenkant licht open gekanteld kunnen Sjo en Marlies elkaar net verstaan. Sjo en Marlies zijn exen, maar spreken elkaar nog graag. Ook hebben ze samen een zoon, dit is dan ook een onderwerp dat vaak naar boven komt in hun gesprekken. Marlies vertelt: “Sjo zit hier pas een paar maanden. Dat is een lastige overgang in deze periode. Verder gebeurt er in het complex op het moment vrij weinig en is het redelijk saai voor Sjo. Ik ben hier dus elke dag tussen 4 en 5 uur om even bij te praten. Dit gaat de ene dag over onze zoon of over het weer, maar het kan ook over serieuzere en minder leuke dingen gaan, zeker nu. Daar nemen we dan ook de ruimte voor.” Marlies wijst me naar de vele vingerafdrukken van haar op het raam. Sjo wijst gelijk nog even lachend een paar neusafdrukken aan.

No Comments

Post a Comment