Veerle Sloof | We ❤️ 1,5 meter
1378
post-template-default,single,single-post,postid-1378,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.4,vertical_menu_enabled,paspartu_enabled,menu-animation-line-through,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

We ❤️ 1,5 meter

Woensdag 25 maart 2020, Leiden.

 

 

En zo stond de wereld op zijn kop. Misschien niet de wereld maar de maatschappij. De komende tijd ga ik proberen op gepaste afstand deze vreemde situatie waar we ons allemaal in bevinden vast te leggen. Ik ben nou eenmaal fotograaf en ik voelde mij de eerste dagen een fotograaf zonder werk. Maar niks is minder waar. Als fotograaf ben ik verhalen verteller, en wat een verhaal maken we nu mee. Tijd om in actie te komen dus. Maar niet teveel actie, laten we rekening met elkaar houden. (AFSTAND!!) Vandaag zag ik veel boodschappen van liefde verspreid door de stad. Liefde voor elkaar, liefde voor de natuur en liefde voor het seizoen. Ik hoop de komende tijd veel van deze verhalen te kunnen vertellen.

 

 

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.